Incearca, incearca, si incearca din nou…

Posted: 28 mai 2012 in Relaxari
Etichete:, , , ,


Trazni-o-ar dracu pe masina de tuns iarba… M-a lasat balta tocmai in singurele 2 zile cu soare din sfarsitul asta de mai.

Joi a fost frumos, s-a zvantat tot gazonul meu (care acum arata cam ca pasunea din Misterious Island), asa ca m-am inarmat cu slapii din dotare, damigeana (de plastic, 100% ilegala in benzinarii) cu benzina, am alimentat masinuta Buget, si incep sa trag de sfoara sa porneasca. Si porneste!!! Dar nu sta pornita… Dumnezai, Cristosi, Mame, gauri, Alahi si tot ce imi venea pe gura. Bun. O parchez maestuos si o las in pace.

Dupa o sesiune de training cu mesterii din magazinul de unde am luat-o acu aproape un an, inarmat cu o damigeana noua de ulei si o perie de sarma, incep procesul de analiza a problemei:

1. golit uleiul vechi (de culoarea lui Adebisi)

2. adaugat circa 450 ml ulei proaspat, de culoarea lui Luci Liu (pentru o secunda nu am vrut sa pun link, dar spre bucuria voastra, m-am razgandit)

3. curatat bujia cu peria de sarma

Si porneste? Clar ca porneste, macar sa ma bucure cu doua trei rateuri inainte sa moara de tot. Dumnezai, Cristosi, Mame, gauri, Alahi, inca niste mame si niste gauri… Deja era ora 8 seara, ploaie mocaneasca, duminica. Trag o cruce pe ceru gurii si zic ca oi mai incerca luni, ca azi nimic nu se leaga, cu voia Celui de Sus.

Dar un film dublat in romana, cu FOCA lipita de mine de frica (nu i-am pus The Ring, relax, ca nu l-au dublat inca), m-a facut sa ii mai dau o sansa inainte sa o duc inapoi (masina, nu pe FOCA). De pe o circumvolutiune pe care nu credeam ca o mai am mi-am amintit ca nenea de la magazin mi-a zis ca intra cam tot uleiul in masina. Asa ca in scarba torn si ultimii 150 m din damigeana. Daca crapa, crapa, ce poate fi mai rau.

Masina tuseste, se screme, scuipa un nor gros de fum alb, porneste si… si… ramane pornita!!!!

Ce am invatat din toata chestia asta? Asculta-l pe Edison (vezi poza de mai sus), si ca si Duminica poate sa iasa ceva bine daca totusi te impinge necuratul sa muncesti.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s