Solutii ciudate la probleme neobisnuite

Posted: 13 februarie 2012 in Relaxari
Etichete:,

A fost odata ca niciodata, undeva pe langa un rau pe o insula, traia un popor de oameni destepti. Si s-au gandit ei mult si bine ca ar fi bine sa traiasca impreuna, ca sa nu bata kilometri (pardon, mile) intregi pe jos sa bea o bere cu vecinu. Asa… si au pus de o cetate. Si dupa cateva cafteli de la vecinii de pe continent, s-au trezit si cu rege, cu religia schimbata, si apoi cu regina, si o urbe mare mare si frumoasa. Si au inventat si cosul de gunoi la colt de strada, si totul era bine.

Si cand si-au dat seama ca e prea mare inghesuiala de carute pe strazi, au tras si primul metrou din lume. Si au pus cosuri de gunoi si in el, sa fie curat si frumos.

Dar s-a trezit unu sa puna niste bombe in gunoaiele din metrou, si a omorit vreo 52 de oameni. Drept urmare ce a facut urbea noastra? A cam desfiintat cosurile de gunoi. Nu doar din metrou, ci din toate locurile publice. Se mai gaseste cate un tomberon ici si colo, cam la jumatate de mila unu de altu.

Si va intrebati: Nu pute la ei pe strazi? Ei, bineinteles ca nu pute, doar is civilizati. I-au importat pe romani sa le adune gunoiul, in tomberoane mobile. Nici macar mucurile de tigara aruncate cu o zi inainte, tot de romanii in delegatie, nu le mai gasesti a doua zi.

True story.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s