Team Building

Posted: 8 Octombrie 2011 in Relaxari

Săru-mâna boierule, şefu meu cel scump şi dulce, că ai aprobat buget pentru tim bilding. Ca să ieşim şi noi din biroul unde cu drag si spor munceşte slujbasii tăi pentru preamărirea şi slava companiei şefilor matale.

Şi nu numa că ieşim, dar ne şi ducem. Pe la Bran, pe lângă castel, să ne sugă şi pe noi vampiru’. Să simtă şi el gust de sânge de programator, că s-o fi săturat de gusturi fine numa de nemţi, americani si franţuji. De cel de olandez de la Hamsterdam sunt sigur că nu se satură veci, că se ameţeşte mai tare decât la 1475 când aprindeau ţăranii cânepă şi veneau să-l vâneze.

Şi ce dacă e numa’ 2 zile? E şi două nopţi. Şi este şi teren de tenis, să se laude colegii cât de tare ştiu să dea cu paleta în minge. Aş fi zis rachetă, dar am văzut ieri pe vichi că racheta se duce în cer, aşa că nu îi mai cred pe ăia care zice că se joacă tenis cu racheta. Şi este şi piscină, să facă şi râma mea o baie. Şi mai este multe minunăţii, să nu ne mai trebuiască să ieşim din birou încă doi ani.

Şi vine şi Haşeru, să ne înveţe să ne iubim unu pe altul, să învaţăm să lucrăm în echipă. De-aia ne-ai băgat câte doi în cameră, să învăţăm şi să avem încredere unu în altu’.

Aşa că încă o dată, săru-mâna, să te blagoslovească cel de sus cu tot atâtea succesuri câţi bani ai băgat în mişcarea asta.

Te pupăm cu drag,

Slujbaşii matale.

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s