Training obligatoriu la intrare in casa lui Nexu

Posted: 11 Iulie 2011 in Relaxari
Etichete:, , ,

Gata! De acum inainte, daca ati mai fost sau nu la mine acasa, training obligatoriu! Si nu o sa fie ceva de genul „nu intrati incaltati pe mocheta” sau „nu aruncati cu apa pe peretii din baie sa vedeti daca rezista tapetul”.

Trainingul o sa fie exclusiv despre relatia cu FOCA. Ce aveti voie sa ziceti, ce nu aveti voie sa ziceti. Relatia cu o fetita de 3 ani se face pe baza unor reguli stricte . Daca nu tineti minte, intrebati inainte, dar intre patru ochi:

– de Mos Craciun, numa’ de bine. Ca vine de la Polul Nord, ca intra pe cos (chair daca singurul cos pe care il avem e cosul de la centrala, nu conteaza).

– in viata vietii voastre nu aveti voie sa pomeniti cuvantul Bucu (Bucu este fiinta suprema, mai presus decat mama, mai presus decat Mos Craciun, cand se aud astea doua silabe, lui FOCA i se face dor instant de Bucu, si nu in orice miercuri tati are chef sa mearga la Beclean, unde socru’ – Bucu in cauza – de-abia asteapta sa ii faca toate poftele lui FOCA).

– nu faceti Hiiii, Iooooi, Vaaaai, Aoleu si alte zgomote si cuvinte ciudate inventate de mame si femei cand pateste ceva copilul. Calm, in caz de accident, inspectati copilul sumar, si indreptati-i atentia spre alte lucruri, cum e descris aici.

– bebelusii se aduc de barza, si ies din burtica mamelor lor. Nu incercati sa explicati cum se ajunge de la una la alta, sau alternativele. Daca intreaba cumva detalii, fugiti, sau indreptati-i atentia spre alte lucruri.

– ca sa primeasca inghetata, sa mearga la mare, sa mearga la piscina sau alte delicatesuri, trebuie neaparat sa mearga la gradi, sa fie cuminte la gradi, sa pape tot la gradi. Nu incercati sa-i propuneti alte alternative.

– nu faceti pe desteptii explicandu-i cat de jmekeri is parintii lor, si cum e prostita zilnic, ca e posibil sa incalcati una din regulile de mai sus. Oricum, incalcand regula asta duce la ban permanent de la gratare, beri, coaste si alte delicatesuri care numa la mine le gasiti.

Any questions? Thank you for your patience!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s